Droomgewicht of gezond gewicht?

Gezond gewicht of droomgewicht?

Voor mij komt nu langzaam de vraag op wat mijn wensgewicht zal zijn. Mijn droomgewicht of een gezond gewicht.  5 kilo voor het doelgewicht, zetten we ons eetplan om op gewicht houden-programma. Als ik op gezond gewicht wil blijven, zou dat ongeveer 70 kilo voor me zijn of ga ik door en word echt slank. Het is bijna onmogelijk om me voor te stellen dat ik 60 kilo zal wegen en misschien maat 36 heb.

Waarom niet eindelijk groot denken?

Waarom eigenlijk niet? Alleen maar omdat ik eindelijk klaar wil zijn met afvallen? Denk ik onbewust dat ik het niet kan of dat ik het niet verdien, om zo slank te zijn? Ons onderbewustzijn blokkeert vaak ons ​​pad naar succes, met beperkingen die door ons zelf worden opgelegd.

Niet meer met mij. Ik ben toch bezig om mijn hele leven te veranderen, daar hoort het uiterlijk ook bij. Nog 17 kilo, dat kan ik makkelijk aan. Er is al meer dan de helft af. Ik kan dat en verdien dat ook!

Maak je niet gek

Voor jou komt ook deze moment en misschien sneller als je denkt.  Maak je niet zo gek, als ik het deed. Leef dag voor dag en ook als je het je niet voor kan stellen, ook jij kan een maat 36 dragen. Waarom niet?

Ik besloot het te proberen. Als ik er niet van hou zo dun te zijn, aankomen kan altijd. 😉 Dat betekent nog een paar maanden met het afval-programma maar het loont absoluut voor het eindresultaat in de zomer.

Als je er al over hebt nagedacht, laat het dan zijn ;), adviseer ik je. Blijf gewoon doorgaan en kijk wat er gebeurt. Beperk jezelf alsjeblieft niet in je succes met afvallen.

Je kan alles bereiken wat je wilt!

Liefs,

Olivia

Ik ben blij met alle reacties, zoals vragen, kritiek, aanvullingen of ervaringen.