Dag 48 bright

Dag 48 brightDag 48 bright

Het was vandaag een mooie dag. Eerst werkte ik thuis en daarna kwam mijn vriendin die ook BLE doet met haar zoontje en lunchten we samen. Dit echte contact is iets wat ik vaak mis. Samen met mensen zijn die me kennen, in mij geïnteresseerd zijn en me begrijpen. Je kunt de verbinding ook online of aan de telefoon maken, maar zo’n direct contact is toch weer anders.

Het gesprek ging ook over de toekomst en dat ik dit huis alleen niet kan houden. Dat is mijn grootste angst, dat we hier weg moeten en dat ik en de kinderen onze vrienden niet meer zullen kunnen zien. Alles is zo mooi hier en we zijn nu echt aangekomen. School is om de hoek en de kinderen zijn net aan alles gewend. Mijn baan hier in Monster is heel fijn, met geweldige collega’s.

Gezinstherapie

Morgen is het zover en hebben we onze sessie. Ik ben erg opgewonden en bang om mijn man pijn te doen en ook bang voor zijn reactie. Misschien wordt alles toch anders. Ik probeer deze sessie in te gaan met een open geest.

Als ik over alles praat en even stop met mijn bezigheden, wordt de paniek groot en lijkt alles hopeloos. Ik heb de hoop op een wonder nog niet helemaal verloren, daarvoor heb ik in mijn leven te vaak wonderen meegemaakt.

Maaltijd plan

Morgen eet ik een halve portie eiwit meer bij het ontbijt. Ik heb de laatste dagen steeds meer honger, en dat al om 10.00 uur. Eigenlijk heb ik nooit echt honger, behalve vlak voor de maaltijden. Ik ben benieuwd wat voor mij de juiste porties zijn. Ik heb nooit echt geëxperimenteerd met mijn plannen. Eigenlijk zit ik al 5 jaar in de Weightloss, als ik dan bright ben.

Ik heb mijn plan voor morgen geschreven en committet en mijn dankbaarheidslijst geschreven.

Lieve groet,

Olivia

 

Ik ben blij met alle reacties, zoals vragen, kritiek, aanvullingen of ervaringen.