Honger? Geen reden voor paniek

Honger? Geen reden voor paniek

 

Voordat ik met Bright Line Eating ben begonnen, was ik altijd een beetje bang voor honger. Zodra ik hem voelde, moest ik meteen iets eten. Dat kwam niet vaak voor, omdat ik eigenlijk continu iets at. Ik dacht altijd, dat het slecht was hongerig te zijn.

Honger is eigenlijk een heel belangrijk gevoel en het is goed hem te voelen. Het is geen noodgeval, die wij meteen op moeten lossen. Voor mij voelde het wel altijd zo, voor jullie ook? Het is alleen een gevoel, zoals kriebel in jouw benen, zegt Susan, het gaat weer over.

Wat kunnen jullie doen bij honger?

Als jullie honger voelen en het is nog niet de tijd voor de volgende maaltijd, kunnen jullie een lekkere thee drinken en vooral moeten jullie iets leuks doen of spreek met andere mensen, die BLE doen.                                                                                                                                           

Afleiden helpt altijd! Ik speel met mijn kinderen, schrijf iets in mijn Blog, speel piano… 

Het is goed, om een lijst met dingen te hebben, die jullie leuk vinden, waar jullie gelukkig van worden. Dit lijst kunnen jullie dan gebruiken als jullie hongerig zijn of als jullie heel graag iets zoets willen eten.

Jullie hoeven niet bang te zijn, ik heb nauwelijks echt grote honger gehad, als jullie beginnen is het iets meer. Dan went jullie lichaam eraan.

Dus wees relaxt, het gaat wel over en de volgende maaltijd komt er wel aan!

 

Liefs,

Olivia

Ik ben blij met alle reacties, zoals vragen, kritiek, aanvullingen of ervaringen.