Waarom doe ik dit alles?

Nederlands Bright Line Eating community

Ik kan me voorstellen, dat jullie zich afvragen waarom ik me de moeite maak en een website en een Blog schrijf. Daar moet ik toch iets aan verdienen?

Mijn leven was de laatste jaren toch best geïsoleerd , ondanks mijn 2 kinderen. Ik heb wel vrienden en kan wel met iedereen goed uitkomen. Ook op mijn werk als verpleegkundige had ik altijd goede contact met mijn patiënten en collega’s maar mijn onzekerheid was toch heel groot i.v.m. mijn gewicht. Ik heb me vaak teruggetrokken en was heel ongelukkig. Ik voelde me van binnen zoals een mooie vrouw en iedere dag zag in de spiegel iets anders.

Sinds bijna 10 jaar ben ik niet meer gaan zwemmen omdat ik me niet lekker in mijn vel voelde en ik hou van water en zwemmen.

Als ik dan eind September Susan’s Video heb gezien, wist ik het echt meteen. Dat is mijn kans, dat werkt voor me. Ik was zo enthousiast, ben direct begonnen geen suiker en Gluten meer te eten. Deze dag heeft echt mijn leven verandert.

Sinds deze tijd heb ik meer zelfvertrouwen, het beeld van mezelf en het beeld in de spiegel beginnen op elkaar te lijken. Ik weet, dat dit voor altijd is, geen jojo-effect. Daarom is al mijn te grote kleding weg, alleen 1 broek hou ik voor latere foto’s.

Nederlandse community

Ik ken zo veel mensen, die eronder lijden, en ik probeer op deze manier, mensen te helpen en contact te leggen. Ik weet niet wat er gaat gebeuren maar ik hoop dat er sommige van jullie meedoen en dat wij in contact blijven. Samen werkt Bright Line Eating veel beter. Tot nu ken ik alleen Engelstalige mensen, die BLE doen. Het zou fijn zijn ook in Nederland contacten te hebben.

Ik richt nu een Facebookgroep op, met de naam : Ondersteuning Bright Line Eating. Misschien willen jullie een deel van de Nederlands Bright Line Eating community uitmaken. Dan zie ik jullie daar 😉

Liefs,

Olivia

4 gedachten over “Waarom doe ik dit alles?

 1. Hoi Ik doe BLE iets anders en ben nu ruim 1 jaar happy thin and free.
  Heb ook voornamelijk support in het buitenland. Zou fijn zijn wel in Nederland een groep te hebben.

 2. Hallo, wat fijn om wat nederlandse ervaringen te kunnen lezen. Ik probeer de groep op fb te zoeken maar ik zie het niet. Heet het anders inmiddels?
  Groeten Joyce

  1. Hoi Joyce, wat leuk dat jij mijn blog hebt gevonden. Helaas bestaat de Facebook groep niet meer. Ik heb de blog op Duits en Nederlands geschreven en er kwam helemaal geen feedback op de Nederlandse blog. Daarom had ik de groep verwijderd van Facebook. Ben helaas vergeten het in de blog aan te passen. Misschien is er nu wel behoefte aan een Facebook groep omdat er in de laatste maanden toch best veel mensen gereageerd hebben. Ik denk er even over na en dan horen jullie het van me op deze blog.
   Groeten,
   Olivia

Ik ben blij met alle reacties, zoals vragen, kritiek, aanvullingen of ervaringen.